37 weeks and still no pain

I dah masuk 37 week. Sampai sekarang takde sebarang Tanda Tanda nak lahir. My fren Ada yang give birth when masuk 37minggu. Macam Tak sabar nak feel delivery pain #first baby

15 Balas

Sama la... Sy pn dh 37w3d masih aktif & gigih lagi turun naik tangga & drive ke office. Sakit perut sikit2 tu ade je tp skjp2 then hilang, balik dr ofis masih larat pusing mall wpun baby selalu mengeras & kepala dah engage. Tanda2 obvious nak bersalin belum ada lg