Shopping

I dah 7 Bulan lebih. Ni 1st baby. Kalau nak beli barang2 keperluan baby n momy untuk delivery is it the right time to buy? Barang2 online macam tak puas beli.. So, selalu u all beli kat kedai mana ye?

25 Balas

Beli kat mana2 sebetulnya sama sahaja. Sebab barangan baby ni sekejap je pakai. N x payah beli banyak2. Anak saya dah start 2 bulan baju2 dah x muat. So kene beli yg baru😅 kebetulan anak saya cepat sangat gebu😅