Ada light spot masa mula mula pregnant

I baru tau i pregnant selepas buat pregnancy test bila lebih 10 Hari Tak datang period.Then 2 Hari kemudian Ada light spoting.adakah bahaya .? Ada sesiapa pernah alami macam tu?

2 Balas

Ada yg normal, ada yg x. Better g cek klinik. Sebab spotting ni, boleh mengundah ke arah keguguran. Mcm saya x boleh lasak2. Mmg akan spotting. Jalan laju2 pon x boleh. Pki pantyliner. Bila ada spotting ambl gamba dan bawa g klinik tunjuk doktor. Nnti dia akan bg ubat atau saranan apa yg ibu kne buat

Spotting masa 1st trimester normal Dr kata. Saya pun mcm tu. Cumanya berhati2 la. Fragile lagi awal2 pregnant. Elak buat kerja berat