Bercakap dengan buah hati

So I baru je tau gender anak I, finally I dah decide nama untuk dia...dah start talking with him dah but then lepas habis je borak² dengan baby tiber meremang bulu roma...rasa sikit cringe haha...I sorang je ke macam ni...but still teruskan lah demi kuatkan bonding dengan baby

4 Balas

mcm saya dah tahu gender terus kami suami isteri decide nama dan start panggil nama. rasa lebih dekat gitu dengan baby.. Jadi bonding dengan baby makin kuat 🥰

sy pun dh pgl baby dlm perut dgn nama dia 🤭..kakak² dia pun sama duk pgl dgn nama ..kdg rs mcm eh xpe ke buat mcm ni, dh siap pgl nama..huhu

Bagus bercakap dengan bayi dalam perut. Teruskan, mommy.

Hahahaha fhm.. 😂 xpe sis lame2 biase la tu..