Ujian Tiroid.

Hye mommies, I dah fua kali buat ujian tiroid, and still no gatif. But 1 of my friend yakinkan I yg mmg I ni ada tiorid... Stress sangat do ngan but nda ni, I dah bagi tau doc I mmg ada symptom tiroid tu, bila darah d ambil result tetap sama.. tiada apa2 hmmmm asal I demam je timbul semua symptom tu. Aihhhh I just rasa sangat stress..

2 Balas

Ada try scan kat leher x Puan? Dia ada dua test kan. Try yg scan tu. Itu lagi jelas berbanding ujian darah. Dan kalau ada simptom bergegar atau bengkak kelenjar leher itu mungkin sekali tiroid. Cuba cek ke hosp swasta.

Ape je symptoms yg u ada? Mmg la klu dmam jd bdn panas, heart rate naik bagai. Tnjuk tempek je result tu kt kwn u. Ape dia doctor ke ape?