7 week pregnant

I 7 week pregnant..can eat KFC cheesy wedges?!

74 Balas

kita semua makann kita bedal,rasa nak makan apa2 makan je..pastu muntah balik..dia macam lepas rasa di mulut tu dah syukur dah..tapi perit la muntah tu..lagi2 makan sambal

3y ago

betul tu wak..takpe muntah janji kita dh makan dh

boleh saja tetapi tidak boleh makan selalu kerana minyak bergoreng atau fast food tidak sihat untuk ibu and baby. cuba makan makanan healthy yang ibu suka makan.

saya pun nak. xboleh mkn nasi

2y ago

lambat mkn terus pening nak pitam..pastu pedih ulu hati...tpi selera trun pula...

Yes you can mommy. Even better if you made the potato wedges and the cheese gravy on ur own (homemade) 🥰. Cheese has many nutritional benefits

bph je tpi jgn bnyk sngt sbb cheese tu pun xelok utk janin

3y ago

Cheese dr wedges tu bukannya cheese tulen. Ia mcm sos yg penuh dengan perisa tambahan

7 week pregnant , saya dh termakan TOMYAM SEAFOOD KELAPA .. boleh ke ? sb ada orang cakap air kelapa tak boleh minum Awl awl ni ?

sye pown sama xlalu nk mkn nasik..tekak mual tp xmuntah pown..perut asik lapa jee..n cepat dahaga ..7 week juga..ank kedua..

sy bru lepas mkn sis 6weeks... alhamdulillah...jgn mkn bnyk jer ..skadar ambik rasa...tpiiii 🤣😂🤣😂

Saya pon 7week tekak tu rasa loya je.....and badan da mula okay da tak ada seram seram sejuk mcm nk demam

masa pregnant dulu hari hari makan cheesy wedges sebab itu je yang boleh telan, tak pun wedges nando