edd on April 20th

I am 39 weeks my edd is April 20th 3 days from now I have this brownish discharge and stomach cramps ,I feel like going to the bathroom to urinate once inawhile it my stomach aches at night ,do I need to go to the hospital or wait till my edd

2 Replies

Kun wala po sana ecq ngaun pwede nyo pachej hospital kaso sa situation bk d p kau accept. Kun my dugo or water na po sk kun matindi sakit pwede kau takbo hospital

Nanganak ka naba? Same tayo EDD pero ako wala pa spotting. Konting water discharged lang.