hyperemesis gravidarum

Hyperemesis gravidarum ini APA ye? Ini memang normal for pregnancy women?

3 Balas

hai mommy.. Hyperemesis gravidarum (HG) is a pregnancy complication that is characterized by severe nausea, vomiting, weight loss, and possibly dehydration. Feeling faint may also occur. It is considered more severe than morning sickness.

Sy hypereme, lost 10kg above 4 bulan pertama and berat 9 months pregnant pn tak naik banyak. Mmg alahan teruk sgt sgt mesti warded utk drip air.

vomit bnyak sgt and overlost weight, normal la kot tapi jrg org dpt heg ni