normal ke tak?

Hye... Usia kandungan sy 4 bulan dh. Tp perut masih X nampak. Mula² rasa okay je..tp org asyik ckp "4 bulan perut masih kecik?mcm X ngandung" Mmmmmmmm.. normal ke x ea mengandung 4 bulan tp perut masih kecik? #kandunganpertama?

42 Balas

Mulut org biase la.. Perot kecik tanye.. Perot besar mengata jugak.. Anak keluar kecik tanya nape kecik.. Anak besar dlm perot pon kene kata.. 🤦‍♀️

janji baby dlm tu sihat, ok la tu kalau perut kecik. tak susah cari baju, sy baru 3 bulan perut mcm 6bulan. skrg tgh cari baju, banyak baju dah sendat.

4y ago

hehe...

Normal tu sis sbb sis kandungkan anak sendiri. Baby bump nk nmpk jelas or tak lagi tu depends on individu yh penting baby kt dlm tu sihat walafiat

Saya dah nak due pun org ingat baru 6 bulan. Yang penting bila checkup tumbesaran baby ikut graph. Ada org perut nipis, ada orang perut tebal.

Normal sis. Hehe sy pregnant twin first time juga mmg semua kata mcm tak prgnant sbb perut tak nmpk. Naik 5 bulan baru nmpk.

Saya pon 4 bulan. Steady je pakai baju2 lama . tapi tang perut ketat sikit sebab perut besor sikit je 😂🤣

Depends jugak dekat body kita , saya 5 bulan baru nampak baby bump tu pun tak besar sangat , membulat je heheh

4y ago

sameeeee la kita 😬😬

toksah dgar cakap org. buat stress je. as long doc kata awk ok, baby ok, then donthave to worry.

Okaylah tu . sy 3 bulan perut dh besar,kne cri baju baru smua dh sendat2. janji baby sihat

Sy yg masuk 3 bulan pun orang cakap tak nampak lagi perut. Hahaha pening jugak 😂