berpantang

Hye..sy bpntng 20 hr..klau caesar blh xbtungku n mkn ubt herba msa nie?

6 Balas

Kalau boleh jgn lagi ye, kata nurse caesar ni amek masa utk sembuh luka bhagian dalam, even luka lua dah kering belum tentu dalam dah oky, elok sis amek supplement cth shaklee amek vivix or vitamin c elok utk cepat kan kesembuhan luka2 tisu dan otot

5y ago

Sy amek, ade kawan yg pernah amek dia kata oky, lagi pulak vit c or vivix tu supplement dia xkacau mommy yg nyusu baby, xde lah mcm sesetengah jamu, sbb jamu ni panas baby senang cirit, kalau makan jamu jenis sejuk mommy pulak sakit urat.

Bertungku & berurut boleh asalkan bkn pada bhgn perut shj.. ubat herba x perlu kot, kalau nk mkn pastikan ibu n anak x alergik.. mcm sy mkn jamu afiat lepas 20 hari, bby kerap kentut n berak byk sgt.. jd sy stop dlu

Sy xbuat ape2 pon lepas czer.. Luka belah dalam kan.. Takut jadi apa2..atas org kot.. Tanye nurse la untuk kepastian..

Sy *xamek, (tengah pregnant) 😉

Hai sy pn branak czer dh 2kali n nk msuk 3kali..lpas kite branak tu doc dh pesan jgn btungku atau mgurut..klo mkn ubt herba tu xsure la pla,sb sy xmkn ap2 ubt mse bptng tu..hnya mkn yg d bekalkn hspital je

5y ago

Oic..tq sis..sy bby 1st..tu la sy xbrani nk gunakn dulu..

Bertungku tak bolehh sis , ubat herba saya tak pasti , saya czer hari tu pn tak bertungku tak makan ubat .

5y ago

Owhh..tq sis..tu la sy xbrani nk pkai dulu...