Does Shaklee's Good Supplements?

Hyeloo Pretty Mommies. Can share ur thoughts with me? Does Shaklee's is good supplements during pregnancy? Anyone consume it? Or better consume Minyak Kelapa Dara?

1 Balas

As for me. 1. Makan vit yg disediakan kk☺️💚 2. Ad kes minum vco daging kt bhgian bawah tu hancur. Doc susah nak jait. Mgkin vco bntu kulit dia strecth..tp xkmbali ke keadaan kulit normal 😶 3. Saya buat urut perineum ja guna vco. Minta hubs buatkan msa mggu 38 ke atas.. supaya kawasan tu lembut. Doc pn ckp senang jahit. Xliat sgt 😅💜 4. Masa dia gunting pn xsakit. Sbb da biasa rasa ngilu pedih masa diurut. 😊💚

5y ago

Ya Allah, up to that extent, smpai Daging bawah jd mcm tu, takutnya. Tq dear. Try to avoid la vco if that so