baby 7 bulan

hyeee mommy nak tanya baby baru masuk 7 bulan bole ke buat kan dia pancake buah nagaa dengan pisang . dia tak tercekik ke mommy bila makan ? maaf tanyaa☺️☺️

1 Balas

anak sye 6m dah makan pancake, lempeng semua 🤣 baby punya gusi dh cukup kuat utk kunyah makanan. jgn risauu.. boleh tgok beza gag reflex dgn choking sblm bagi. plg penting mak jgn cpt panic bila anak gag. boleh jugak follow happy baby food malaysia dkt fb.

11mo ago

terima kasih sis . sebab kesian tengok dia asyik makan nestum jeee🤣🤣 okeyh lepasni saya kene berani mencuba la🤚🏻🤚🏻