Position Tido

Hyee semua selamat malam. Nak tnyaa position mana lebih selesa kalau nak baring ye?? Sebab kalau baring telentangg rasa sesak nafas. Normal ke kalau sesak nafas wktu baring telentang?? Mertua cakap mungkin sebab baby besar ??

2 Balas

Tido telentang tak digalakkan melainkan alas bantal bawah punggung, sbb nanti akn mnyebabkan sesak nafas dan kesian baby kurang oxygen. Lebih baik tido mengiring ke kiri atau knan.

5y ago

Sama2. Semoga semuanya ok😊

Anng tnduk telentang.. Yg paling manah tnduk singgit