Meragam sambil masuk jari dlm mulut

Hye sy nk tanya ank sy 5 bulan 3 hari dia kurang minum susu dan asik meragam dan menangis...tidak bole letak bagi dia baring mesti mengamok nangis2..kerap berak sehari 2 kali da sentiasa masuk jari dlm mulut... Agak2 ank sy kenapa ya? Nk kata kembung smpi da nk habis minyak saya sapu dan urut.. Pampers semua da tukar... Sy buntu... Tak kn die nk tumbuh gigi kot? 😭😭😭😭😭

2 Balas

kdg klu peralihan bulan pun boleh jadi beby meragam, cube cek mulut beby, kot ade yg xslesa, xpun entah2 gigi nak keluar awal ke.. klu dia gatal gusi, cube beli mainan teether yg dia boleh gigit2 tu.. sian klu asyek nangis jek..

3y ago

peralihan bulan la tu meragam peel tuh..haha.. tabahlah mommy ye.. ❀️