Normal Atau Tidak?

Hye sy baru sahaja makan 5 min yang lepas dan sekarang perut sy berbunyi lagi. Adakah ianya normal?

1 Balas

Ikutkan tak normal..tu terjadi sebab perut dah masuk angin..akak selalu jadi mcm tu sbb ada gastrik.lepas mkn tak lama rasa lapa lagi..bila mkn lagi mengah.klu time tak kena gastrik normal mcm biasa je takde rasa lapa lepas mkn.

4y ago

Mngandung dah berusia ni mmg banyak risiko dik sbb tu byak temujanji itu ini..tapi alhamdulillah semua terkawal bp pun ok gdm on diet takde mkn ubat or insulin.pembawakan je kot..7 minggu tu baru lagi kena jaga elok2..terima kasih..insha Allah semoga urusan kita semua dipermudahkan