tiada selera makan

sy takda selera makan langsung. makan sedikit muntah. minum air suam pun muntah. masuk harini dh seminggu sy kerap muntah. 4/5 kali sehari. adakah ianya normal atau sy perlu berjumpa doktor?

1 Balas

Utk permulaan / 1st trimester ni normal.. alahan seorang ibu.. mmg normal jgk muntah bila mkn nasi, ayam n minum air suam.. try dlu mana mknan yg buat awak muntah.. mcm sy dlu mee je boleh lelain saya muntah.. sabar ea..