Sakit perut 5minggu preggy

Hye sy baru 5 weeks mngandung.. Di tgah perut sy belah kanan terasa sakit mcm cramp pn ada.. Mcm tarik2 pn ada.. Adakah normal #secpregnancy #seriusnanya

2 Balas

saya ada google, kalau sakit di satu bahagian sahaja (kiri atau kanan) better pergi check klinik dan bagitau rasa sakit di sebelah bahagian sahaja. sis cuba google ya. dan pergi klinik check.

1y ago

kdang blah kiri pn rsa cm cramp.. xp mostly knan la

normal yunk..sy pun mcm tu..dia sakit kdang smpai mcm sengugut rasa dia..

1y ago

blah knan juga ya