Boleh ke minum air slurpee 7eleven ?

Hye ! Sy 16 weeks smlm sy terminum air slurpee 2 sedut sbb tringin ... Sebenarnya boleh ke ek minum slurpee ?

3 Balas

boleh. cuma tak digalakkan sebab manis dan kandungan gula yg tinggi. saya pernah minum coke, pepsi dan kickapoo. hahahaha. sejak berat naik banyak n nurse tegur, trus berhenti

4y ago

Sama la bedal air gas. Lpas tu insaf hehehe

Boleh je minum, kita baru je minum pepsi sebab teringin. Tapi kita minum tak banyak pun. Setakat nak lepaskan rasa teringin tu

Kalau teringin. Bedal je awak 😂. Tapi sekali je ok. Kesian nnti gdm