7weeks

Hye smua..nk tny sy hamil 7weeks knp sllu rsa kmbung prut ye?mmg mcm tu ye?

5 Balas

Ya mmg normal..hormon hamil tu yg menyebabkan kembung......x perlu ubat..hilang sendiri..datang tetiba😂😂😂😂..senda n buang angin mmg peneman setia tiap kali kembung

5y ago

Ya..nnt hilang tu..

Sama la kita.. Mula2 kena tu rasa lemah gula badan ni, perut berbunyi je, sapu minyak angin.. Ok sekejap.. Pastu jadi lagi.. Sekarang ni dh kurang sikit..

Memang macam tu sis. Mintak suami urut belakang dgn minyak yuyi ye 🥰

5y ago

Samaa

Ya mmg mcm tu sis...

ya normal sis😊