17weeks preggy.

Hye sis semua.Brapa weeks dpt rsa tendangan bby dan dgr denyutan jtg bby?.Msa prgi klinik hritu denyutan jantung bby blm dengar.#Babyfirst ?.

24 Balas

tak biasenye sama sis sya mengandung anak first 20week lebih baru rasa baby kick ni anak kedua 16week5day dah rasa dah

first baby nmg lambat..sy 21week bru dpt rasa tendangan baby..bru lega rasanya klo x risau dia semacam😂😂

10 weeks sy dh blh dgr denyutan jantung baby.. 15 weekz sy dh blh rase baby tendang ...dia berdenyut gitu....hehehhe

4y ago

Skrg lagi kuat tendangan dia.... Masok 19 weeks

Sy scan 8w dah dengar degupan n rasa bubble halus. Tendangan org kata antara 18w-24w akan start rasa

Bestnya dah rasa tendangan. Saya dengar pertama kali dengupan jantung masa kandungan 6 minggu tepat

Klo baby first mmg lmbt kita nk rasa.. InsyaaAllah naik 20w ke atas akn mula rasa halus2..

saya pun 17w, belum rasa tendangan baby lagi but dengar jantung sudah time check up

Sy nk msuk 20w baru rse gerak dia.1st time dngar heartbeat dia mse sy 19w.

utk sy 14-15 wk dh rsa. bukan kuat tpy slow movmnt tpy x kerap.

Saya 16 w da rase baby gerak alhamdulilahh