Gender

Hye, sesapa sini penah try cek gender pakai ni? sama x dgn scan?

Gender
38 Balas

Saya pernah beli utk anak kedua. Mmg keluar merah, dan betul ank perempuan. Tp sy pernah baca katanya mcm x betul sbb guna air kencing, xlogik boleh tau jantina bayi. Tp xtau la sy..kebetulan kot mmg dpt girl. Hehe ape2 pun double cek la dgn doktor senang

sy test 3 kali guna test kit ni kuar blue.. tp bila buat detail scan gegirl.. scan kali ke2 utk gender je.. tetap gegirl.. so sy yakin ngn results scan..

Try test ni masa 18@20w xingat, keluar blue. Tp bila scan masa 27w doc ckp gegurl... Tak tahu lah mana satu betul 😂 due bulan mac nanti.

Dah pernah cuba untuk anak ketiga. Sama ❤️. Naik line biru means baby boy. Bila scan doc beritahu its a boy 👶🏻. Alhamdulillah.

Saya dh test 2x..naik color blue..tp bila scan doc kata leper je mcm girl 😂..kita tgu baby apo yg kuar awal mei nanti 😜

Jgn percaya 100% ye sis..sebab saya dah try benda ni naik pink..scan dkat kk girl.. scan dkat ppukm boy..keluar2 boy..😂😂

wah... sy x pnah cuba tp rasa nak cuba la...tq for da info...coz sy ada scan tp x nmpak dia bersila n tengah tdo..scan 18w

Saya dh test keluar wrna biru, scan doktor pun boy.. tggu keluar tgok boy ka girl.. hehe due awal bulan 3 ni..

Sy try msa 13w kusr warna biru mknanya boy..scan 19w dia tunjuk bebed dia..details scan 24w aritu pon sah bebed😁

5y ago

wahh yke .sy bru cek td pg 19w. wane biru tp blm scan lagi .moga betul la boboy .aamiin

Sy pnah try. Blue. Baru scan baru² ni pun, boy. 😂 syukur. Anak pertama. Due date bln3 ni