Rahim terbalik( retroverted uterus)

Hye semua..saya nak tnya sapa ada pengalaman hamil dgn rahim terbalik..ada tak tip utk scan bagi nampak?sebab saya punya rahim terbalik..saya scan rahim sebelum saya hamil lagi..week ke berapa sesuai utk scan??

1 Balas

Sy jenis rahim terbalik tp setiap kali scan mmg tak ada mslh tak nmpk ke apa. Scan confirmation, growth scan, detail scan semua ok je nampak jelas. Pglmn sy, utk confirmkan kandungan scan 8w, detail scan 20w. Alhamdulillah jelas tak ada tersorok ke apa

1w ago

kenapa nak dengar "org kata"? pergilah jumpa doktor