Hubungan intim

Hye semua..nak tanya pendapat ..Kenapa ye..kalau sya dgn encik suami melakukan hubungan sex ,,Saya tak berasa sedap..sorry kalau lari dari topik..sebab sya kesian kalau suami minta sya selalu Tak nak ..sebab Tak best..Ada tak sesiapa tahu jalan penyelesaiannya..?#advicepls

18 Balas

maybe sbb awk tak terangsang dan suami awk x cukup bg rangsangan supaya awk btul2 horny n rs nikmat bersama

4y ago

sya dah bersalin sis hehe

Sama.. Skrg dh 19w pn..lgsung xde rse teringin..cuma fkir tggjwb je..pmbwkan ni lain2 kn..

Rasa malu pula saya baca soalan ni 😅 Sbb dlm ni ada juga lelaki

4y ago

sya pun baru dengar pasal mati putik..tu la kebaikan bertanya kan.. anyway tq dah bagitahu..sya Akan Cuba cari org pandai urut..

cuba banyakkan foreplay, mungkin tak cukup ‘in mood’.

4y ago

jangan foreplay tapi bljarlah menggunakan teknik doggy aukk aukk ataupun kukoq nyoq bahsa utara barula kelia makcik.. mesti makcik senyum sampai ketelinga🤣

kalau sy rasa nya ok je mcm biasa.. tp ngilu²😅..

4y ago

sya takda rasa apa2 sis..

Try doggie sis ..

4y ago

ye ke..

j

hi

4y ago

ya