36minggu 6 hari

Hye semua,ada tak yg due 2/6.. berapa ya berat baby dalam kandungan..haritu scan doktor kata baby saya lambat 1 minggu..berat 2kg++..ada yg sama tak..

15 Balas

Due saya 1/6 .. skrg ni dah 37w2d aritu scan 36w5d berat baby dah 3kg , skrg saya terasa sgt berat perut ni . klu boleh nk besalin sebelum due ni . sbb tak larat dh nk bawak tpi tkde tande2 lagi nk bersalin . baby kurang gerak waktu siang tpi aktif waktu malam . susah kdg tu nk tido .

12mo ago

sy due 2/6 36w scan bby dah 3kg.. tp kena bersalin awal 38w sbb ada fabroid... dan fabroid dah tutup laluan serviks..

sye 36 mnggu 2 hari ,bby berat baru 2.3 kilo ,kpla bby n bby kecik sikit dr usia ngndung ..tp tkpe laa asalkan bby lahir sihat2 smpurna ..kecik besar kite tolak tepi ..be positive je sis ..♥

hai nk tnya sya due 20/6 tpi kena jmpa pkar 30.5 ni.agak2 kenapa awal sgt jmpa pkar untuk nk tau blh brank czer atau normal bby scn kk 2 kg lbh.blh tau x.sapa sama due dgn sya..

12mo ago

sy due 19.6, jmpa pakar 22hb ni

due date sma dgn sy jugak sis 2/6 . tp nurse ckp bby sy cm lebih 2.8kg hritu scan dr ckp 2.8kg . pstu mingu lepas nurse ckp cm lebih pulak . sy pun tk pasti la . skg 37minggu5hari

Saya 37weeks 1days berat baru 2.3 kg . Risau sangat kecik 2 minggu dari minggu sepatutnya . . Ada cara nak tak naikkan berat ? 😭

Hai mommy, due kita hampir sama.. due sya 3/6.. msa scan 36w dr kata berat baby 2.8kg+😁.

Kecik sikit xpe xsangkut bahu baby nak keluar nt . Klu besar sgt risau kena operate

Due date kita sama. Last scan masa 36 minggu. Berat baby 2.8kg. Doctor cakap semua okay.

Sy due 7/6 , last scan 8/5 tnjk baby 2.8kg dah. Risau gak kll berat bertambah

saya 36w2d, scan tadi 2.6kg... kena serah diri 27/5 ni on 38w... gdm on ubat