berdenyut

Hye semua.. Nak tanya tenapa bawah pusat rasa berdenyut. Tak kerap rasa.. Dalam dua hari skali mcm tu.. Kalau bdenyut to rasa mcm 5/6kli berdenyut gtu.. Mcm mana nak explain ea..? Ada yang tau tak?

2 Balas

Kalau sis tgh TTC sis try stop mkn ubat turun darah. Sbb ada kes I bc kisah org lain 2,3 bln baru dpt tau yg dia pregnant. I pun pening gk cmana boleh jd gitu tp sis biarkan jelah haid tu gugur normally yah. Hehe

5y ago

Heheehe.. Okeyy..

Mnggu ke brpa?

5y ago

Actually.. Masa pegi scan doc kata tak preggy sbb scan xnmpk.. Tp dah check cyst,pcos or yg lain xde.. Doc ckp xde masalah tp dia ckp saya xpreggy.. Dah mkn ubat turun darah tapi tak haid lagi.. Kalau ikut kan kiraan dah 10weeks