berdenyut

Hye semua.. Nak tanya tenapa bawah pusat rasa berdenyut. Tak kerap rasa.. Dalam dua hari skali mcm tu.. Kalau bdenyut to rasa mcm 5/6kli berdenyut gtu.. Mcm mana nak explain ea..? Ada yang tau tak?

2 Balas

Kalau sis tgh TTC sis try stop mkn ubat turun darah. Sbb ada kes I bc kisah org lain 2,3 bln baru dpt tau yg dia pregnant. I pun pening gk cmana boleh jd gitu tp sis biarkan jelah haid tu gugur normally yah. Hehe

5y ago

Heheehe.. Okeyy..