Gender

Hye semua nak tanya , kandungan berapa bulan eh nak tau jantina ?

16 Balas

Smlm sy scan 19 week xnmpk lg... Tye doc die kta time 28.. Tp tu scan kt kk..klo kt swasta alat canggih sikit mgkin 5 bulan da boleh tau kot...ramai ckp da boleh...

16week dah boleh nampak jantina baby. Saya buat details scan masa 23week suruh doktor tgk jantina baby sekali

Saya scan 16weeks.. tak sangka nampak dah jantina dia.. baby boy.. terang nmpak pistol dia.. 😅

4y ago

best dpt tau awl jntina bby....

20keatas dh bole sis...nti scan 30lbh dh xnmpk jntina..sbb dh padat...nsb² la klau nmpk...hihi

Saya dah 10kli scan . Tk nmpak baby kepit .. Smlm pergi lgi bru dpt dah 30weeks . Baby boy .

4y ago

Baby malu malu lagi awal tu 🙈

Dalam 16/17 weeks dh boleh nampak..dpnds pada kedudukan baby dkt dlm jgak..😅

18w dh fully develop. Boleh start scan 20w ke atas. Kalau boy lg senang nmpk😆😆

4y ago

Auwhh comelnyaa 😍

Rezeki sy, Usia baby 14minggu dah nampak jantina melalui 2D scan

Saya scan 20week dan terus nmpk gegurl..🤗

4y ago

Wah 😍 alhamdulillah 😁

5 bulan dah boleh nampak jantina

4y ago

terima kasih atas info 😍