Hamil semula lepas keguguran

Hye semua, apa ibu2 buat untuk positif kan semula diri bila hamil semula selepas keguguran? Sy gugur bulan 7 pada 6 minggu dan sekarang hamil semula 5 minggu. Sentiasa rasa takut. #firstbaby #1stimemom #advicepls

14 Balas

Saya pun penah gugur 2018 lepas masa kandungan 8week.. alhamdulillah lepas 2tahun, saya pregnant semula utk kandungan ke 3.. tapi still rasa paranoid sgt.. pegi kk konon nk scan nak tgk keadaan, tapi nurse x bagi even dh bgtau ada sejarah gugur sebelum ni.. nurse still x nak terima & suruh datang 18hb 1 ni utk bukak buku + terus scan skali.. dengar camtu terus jadi tambah down lg 😬