Hamil semula lepas keguguran

Hye semua, apa ibu2 buat untuk positif kan semula diri bila hamil semula selepas keguguran? Sy gugur bulan 7 pada 6 minggu dan sekarang hamil semula 5 minggu. Sentiasa rasa takut. #firstbaby #1stimemom #advicepls

14 Balas

tahniah sis...kalau ikut takut n risau memng sntiasa da sis..tapi utk kekalkn mood kena sllu pisitf kn diri..yakin dan twakal smga allah lndungi baby kita yg kedua ni...rezeki kita sis lekat balik..org lain mungkn xsama..mungkn da yg tnggu lama nk ngndung balikk..jaga ksihatan n enjoy je sis..💪💪