Hamil semula lepas keguguran

Hye semua, apa ibu2 buat untuk positif kan semula diri bila hamil semula selepas keguguran? Sy gugur bulan 7 pada 6 minggu dan sekarang hamil semula 5 minggu. Sentiasa rasa takut. #firstbaby #1stimemom #advicepls

14 Balas

jgn down . smngt kn diri . kali ni azam kn diri kne jge elok-ii . pkr suami , dia msti appy klau kndungn sihat & mmbsr . paling susah pon kne pkr , org lain bole xkn aku xbole . insyaallah awak bole . jgn ade rse yg buruk-ii jdie . rilek je bnykkn istigfarrr .