Berat

hye saya mahu bertanya...berat asal saya 64kg sekarang saya sudah 72kg...next appointment dengan klinik 9/12 depan so saya sangat risau dengan kenaikan berat sebab saya ada selera makan yang tinggi...patutkah saya risau atau saya buat tidak tahu dengan berat saya...kerana sewaktu saya melahirkan anak sulong saya berat sy 86kg sehingga 115kg

14 Balas

Saya first pregnant, berat 60.7 , sampai kandungan 6 bulan berat menurun , sebab saya mual mual & takde langsung selera makan hanya makan bubur dan buah buahan . Nurse bising sampaikan dia paksa saya makan. Alhamdulilah, masuk 7 bulan berat mula naik . Masuk 8 bulan, harini saya apointment berat saya 63.7 itu pun nurse cakap tak cukup lagi 😂 tapi bagi saya okay lahtu. Pastu doc scan baby, berat baby normal .?