Berat

hye saya mahu bertanya...berat asal saya 64kg sekarang saya sudah 72kg...next appointment dengan klinik 9/12 depan so saya sangat risau dengan kenaikan berat sebab saya ada selera makan yang tinggi...patutkah saya risau atau saya buat tidak tahu dengan berat saya...kerana sewaktu saya melahirkan anak sulong saya berat sy 86kg sehingga 115kg

14 Balas

Saya berat asal 40 mase bkk buku pink 44kg 12week, sblm bsalin 73kg,, smgu 2 kali kne g klinik tp semua normal xde darah tinggi semua.. cuma perot asyik laparr jee hihi skrg bby dah 8 bulan berat sy be trun 47kg hihu