alahan teruk

hye mummys,boleh share tips cara nak hilangkan alahan..sy masuk makanan je muntah,sampai rasa lemah badan ni..mknn yg mkn tu tk sampai ke perut tp dah muntah pastu perut lapar balik..risau nya dgn baby sy dlm perut ni tak dapat khasiat dari ibu dia yg ada alahan ni😫#pleasehelp #bantusharing

13 Balas

Cuma makan dalam kuantiti sedikit tapi kerap.. saya dulu selalu kemam buah limau untuk kurangkan rasa mual.. kalau rujuk dr dia bole bagi ubat tahan muntah. Semoga Allah kurniakan awak dan baby kesihatan yang sihat walafiat aaaamin🤲🏻💕

2y ago

thank you awak🫰🏻💕insyaAllah nanti sy cuba..