alahan teruk

hye mummys,boleh share tips cara nak hilangkan alahan..sy masuk makanan je muntah,sampai rasa lemah badan ni..mknn yg mkn tu tk sampai ke perut tp dah muntah pastu perut lapar balik..risau nya dgn baby sy dlm perut ni tak dapat khasiat dari ibu dia yg ada alahan ni😫#pleasehelp #bantusharing

13 Balas

pergi farmasi beli ubat muntah, bgtau utk pregnant. terus xmuntah, loya ada sikit2 tp selera makan ok. saya makan ubat muntah sbb teruk sgt muntah smpai berdarah, usus luka. doktor suruh makan je ubat muntah selagi loya

2y ago

tu lah kadang2 sampi kluar darah muntah tu.terima kasih awak🫰🏻