Bby kurang gerak

hye mummy2 semua.. kalau bby kurang gerak mcm mana yer? sebb sy sudh 36 minggu 6hari. huhu risau.. sebb klu dia aktif pun waktu mlm. huhu

1 Balas

hye mommy. .cba mnom air sjuk mln cklt. .kalo x jln jgk cba usik2 dye. .cba mommy aktf2 skit. .bgrak x dye. .bole tkan2 prt mommy 2 kt mna dye.hehhe..tp kalo still x aktf. .mommy perlu ke hosp ye..jgn tgu2..mcm sye. .38w..ttba 1 ary 2 dye x aktf. .slalu 730 dye da bgn ..sbb dye tau nk bgn kn kakak dye utk ke skola. .tp dye x bgn utk ary 2. .pkul 9 nk stat tnda dlm buku. pon dye x grak..msok tghri. .sye cba bz2 kn dri ngan masak..sbb slalu kalo sye msak ..dye ke maen aktf 😁😅..tp xaktf jgk. .tghri pkul 12 kakak dye da blk skola. .sye tros ke hosp. .2 pin x bgrak lg. .doc buat ctd jntg oke..cma x brpa cntk. .esk nya 38w1d kne emngncy czer..tkt bby lms. .alhamdillah..da 7bln++ da pon bby. .hehhe. .take care oke mommy. .pegi hosp skr ya bby x aktf jgk

3y ago

pnya lme posting ny br mncl 🤣..hehe alhamdulillah slmt da. .