39week

Hye mummy2 nk tnya mcm mna nk cepatkn bersalin .. Sebb sya dah 39week 3day.. Lagi berapa hari 40week.. Rasa berdebar pulak.. tak ada tanda apa2 lagi.. Cuma bby mngeras ada lah.. Haritu demam 4 hari.. Baru sihat demam ni.. Ada tak petua ap2.. Atau cara nk bgi terbuka cpt.. Takut nnti kena masuk wad serah dri je?

2 Balas

Cuba sis kerapkan dduk seperti di gmbr yg sy sertakan. Sy wktu preggy anak first pun mcm sis juga, 39week 3hari lgsung xda tanda2. Wktu 39weeks 4day tu sy dduk mcm dlm gmbr tu tiba2 turun tanda.. ketuban leaking, trus ke hsptal bukaan bru 1cm. 39weeks 5day sy bersalin.😊

5y ago

Haa okey.. Harap2 ada lah..

dah bersalin ke