blood pressure

Hye mummy semua..sy just nak Tanya ..Ada Tak mumy2 Kat sini yg mengalami masalah tekanan darah tinggi sehingga kk beri ubat utk control kan bacaan..kalau Ada boleh share pengalaman Tak?

2 Balas

Dont worry xda effect..my wife ambil jugak ubat tu...alhamdulillah baby sihat..Minta nasihat dan rujukan doktor...

5y ago

Your welcome..Kadang kita dgr banyak mitos dari 'pakar'..Jangan terus percaya...Ask your doctor..if u sakit kepala sbb makan ubat tu just bagitau doc so u can stop ambil ubat tu..Selamat

Just makan je ubat tu..no prob