Blood pressure semasa mengandung

Bacaan blood pressure sy tinggi sejak sehari dua ni. Sy bru 9w. Boleh tahu tak macamana nak turunkan blood pressure kasi normal? Takut tersangkut darah tinggi semasa mengandung ni 😢#pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstmom #firstbaby

1 Balas

Hi sis.. kalau BP sis tinggi sis blh minta nasihat doc di KK bg ubat untuk mgawal, selain tu sis kne byk relax jgn byk stress.. byk berehat n try buat something yg relaxing mcm me time la dan cuba pantang mknn yg blh naikkn BP... hrp dpt membantu ya..