Muka breakdown??

Hye mummy ❤️ Normal ke muka akan breakdown masa hamil?? Sebab saya jarang berjerawat dari start remaja hingga dewasa jrng² ad jerawat tapi start pregnant 6week muka saya start berjerawat besar serta banyk dan sakit..muka pun sekrg sensitive lagi2 bila pakai make up.. ada option lain tak untuk hilang breakdown muka time pregnant..

1 Balas

tebalik plak kite..sy time x peknen jerawat banyak kuar..bile peknen kulit muke lngsung xde jerawat n kulit jd licin..xleh nk wt ape2 sis sbb jd mcm tu sbb hormon..