Boleh Makan Pedas

Hye Momy2 Nak Tanya , Kalau Pregnant 6week Boleh Makan Pedas Ke Ya ? First Pregnant So Takda Pengalaman Lagi ?

2 Balas

boleh je..sy xleh lau xda pedas..tp had kn juga..lau mkn pedas sngat..kang pedih perut..dan ulu hati..

boleh makan pedas.. tp jgn pedas sgt.. takut perut memulas nnt😂.. time 10w ni pun sy suka mkn pedas²

5y ago

Aah tulaa thu xpea hehe , thank bg jwapan so lpas ni mkn pdas tu kurang pdas jela hehe 😂