bird nest

hai semua..bolekh ibu menyusu minum bird nest yg ada ginseng ni..

bird nest
6 Balas

hi sis . tak suggest sngt . risau baby panas . . boleh try , sbab antibodi seseorang tak sama.. 😃😃 ginseng bersifat panas.. tak berapa elok for mummy preggy or breastfeeding..

bagus bird nest utk collagen tp cr yg berperisa mcm red date ke longan ke lagi baik utk bantu susu ibu

Hi sis, pls consult with the doctor first. Bring the supplement along time jumpa

Rasanya nak amik bird nest boleh tapi jangan consume yg ada ginseng. Sebab herba kann.

4y ago

ya ya . betul2 . cari yg bird nest je .

bird nest ok ginseng tu tak perlu...

elakkan ginseng sbb herba