TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1

Hye moms,,smlm sya brlaku pendarahan sdikit dn xdh rsa sakit apa2,,hri ne sya pi scan,,bila cek kantung je ada,,Janin xdh lagi,,sya last period 22/1,,sya dh buka buku pink,,ikut kiraan period sya skrng sya dh 11W tpy bila scan je td jd 8@9W janin msih xnmpk,,sllu janin nmpk dlm brpa minggu ye?? #ingintahu #pleasehelp

TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1
13 Balas

Selalu 8w dh nampak dan dgr heartbeat tp ada jugak yg waktu telur disenyawakan lewat jd selagi xde bleeding doa byk2 InsyaAllah

1y ago

Eyaa sis,,amiin ma ksih sis ??