TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1

Hye moms,,smlm sya brlaku pendarahan sdikit dn xdh rsa sakit apa2,,hri ne sya pi scan,,bila cek kantung je ada,,Janin xdh lagi,,sya last period 22/1,,sya dh buka buku pink,,ikut kiraan period sya skrng sya dh 11W tpy bila scan je td jd 8@9W janin msih xnmpk,,sllu janin nmpk dlm brpa minggu ye?? #ingintahu #pleasehelp

TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1
13 Balas

Sama mcm kes sy… minggu ke 10 ada kantung tpi x de janin… sah missed misscarage

1y ago

Masyaallah,,smoga dijauhkn cm gtu ya sis 🤲🏻 smoga yg baik2 sntiasa dtng dgn kta