TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1

Hye moms,,smlm sya brlaku pendarahan sdikit dn xdh rsa sakit apa2,,hri ne sya pi scan,,bila cek kantung je ada,,Janin xdh lagi,,sya last period 22/1,,sya dh buka buku pink,,ikut kiraan period sya skrng sya dh 11W tpy bila scan je td jd 8@9W janin msih xnmpk,,sllu janin nmpk dlm brpa minggu ye?? #ingintahu #pleasehelp

TIADA JANIN LAST PERIOD 22/1
13 Balas

Sy pun sma mcm awk sis,last kena refer hospital dan dr sahkan mmg kandungan tak mnjadi hanya kantung kosong je,sy admit ward untuk cuci,bru discharge hospital semalam,harap di permudahkan Urusan awk juga nanti yaa🤲🏻

1y ago

Amiin 🤲🏻 ma ksih sis,,sis msa tu dh brpa Week?? Sis ada x tnda2 yg xbaik slma sis mngndung??