SPENDER BASAH 😨

Hye moms,nak tanya,normal ke bangun pagi tu spender basah?tp xde plak keluar darah or pape..juz spender je basah,sy xreti sgt sbb ank first 😓 org ckp kalau air ketuban dia akn keluar byk tanpa henti & sekali dgn darah kn?ke atas org jugak?kandungan sy baru 36 weeks 3 hari

1 Balas

ade bau tak air tu?

9mo ago

pergi hospital sis. mcm sy kluar air takde bau. g hospital mmng ada leaking sikit & dr suh masuk wad sbb nak on antibiotic even takde contraction lagi