Panties basah

Hye mommies. Nak tanya, 3 hari lepas saya dah turun tanda darah+lendir. Dah g pac baru 1cm. Dr suruh balik dulu. Tapi semalam, spender tiba tiba rasa basah sikit je, bukan banyak & bukan terkencing pun, bau dia neutral je. Dua kali rasa basah tiba tiba. Tu tanda jugak ke apa eh ? Sorry kalau merapu. #firstmom

2 Balas

mcm air ketuban je tu. terus ke pac ya sis. takut2 air ketuban dh pecah. baby gerak okay ke?

mg dpmudah segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib