AIR KELAPA

Hye moms nk tanya ,moms start minum air kelapa kandungan berapa weeks?sy nk try minum tp masih takut2😅 skrg kandungan 30 weeks pon still takut2 lg..air kelapa my fav dah lama mengidam nk minum 😩#firstbaby #firstmom #bantusharing

55 Balas

Bila-bila pun boleh sis. sy awal preggy (1st trim) sy minum air kelapa tanpa gula sejuk² bagi lega sakit kepala dan morning sickness. Kalau time panas-panas lagi ni fuuhhh sedapp 😋😋😋 Tak payah lah nak percaya benda karut yg ckp air kelapa ni gugurkan kandungan 🤣 mitos je tu. unless awak ada diabetes atau ada penyakit lain atau ada allergy bedal tak ingat dunia mmg memudaratkan lah k.