bby 3bulan

hye moms nak tye..anak sye pepagi bila saye dgr pernafasannya mcm se'akan sangkut2 bunyi cam kahak. knp ye? dy xd batok or selsema..

1 Balas

Normal. Baby memg ada mcmtu. Dulu pun anak sy selalu mcmtu smpai bawak hospital sbb risau. Tp doc kata baby memg normal ada lendir tu. Dia akan berkurang bila baby dah 1 tahun mcmtu. Sy dulu bawak baby sedut kahak dia tu je. Tp bukan kahak atau selsema time tu. Tp memg ada benda tu dlm badan dia.

5y ago

owh yeke sis.. risau gak dgr dy kdg tido bunyi cam kahak sangkut2 dy bernafas..kesian pn ade.. baru nak tye nti bila checkup 4bulan kt doc.. tp dh kalau sis ckp normal. alhamdulillah harap xd pape