sakit pinggang

hye mommy,sy dah 39weeks 5days harini..due 9/3/2023…kalau sy rasa sakit perut dari depan bawak kebelakang tu tanda nak bersalin ke??sakit tu rasa sekejap dtg lepas tu hilang…tapi sy takde keluar apa2 tanda lagi…perlu ke sy pergi je ke hospital? sy taktau true contrction tu macamana..sebab anak sebelum ni tak pernah kena contraction..#pleasehelp

6 Balas

Sama due la , ada 3 days ja lagi baki . Sy pn harini 39w5d , ( selasa) ahad lalu sy xbt any exercise lgsung sbb seharian tu sakit pinggang, lesu bukan kemain xprnah rasa. ingat kn esok² nk bsalin ke rupanya smpai ke harini ( selasa) xbersalin lagi🥹 sy mcm subuh dhtu tbangun then duduk pikir kenapa tidak bsalin lg ni 🥹 #firstbaby #babyboy #firstmom

1y ago

heheh sama lah sis…buat exercise,pergi mall banyakkan jalan,ingt esok tu sakit2 mao bersalin sudah tapi masih belum…tapi harini baru rasa sakit jer