APA KEBAIKAN KANDUNGAN SUSU FORMULA YG ANDA PILIH

Hye mommy sy nak Tanya Ada sesiapa yg Ada baby umur 2bulan minum susu formula tak kat sini Cube share kebaikan Susu YG mommy bagi dekat baby☺️

2 Balas

Sy bg s26 baby bru 1 bulan 17 hri sangat kuat boleh angkat kpala sndiri da.. Cos dngar org ckp s26 kuatkn tulang2 baby..

4mo ago

saya pon bagi anak mnum s26.alhamdulillah bby sgt kuat

Ank sy sjak lahir sy bagi susu formula sbb twin..xckup susu😭...lactogen ...sbb bg s26 n similac diorg cirit2.

3y ago

sis guna s26 yg mana 1..? yg col gold ke or pink..ank sy minum yg gold da 3 Hari X berak.. #fisrtmom